Bluestar Security doet inwoners Breda Sweetdeal

13 - 10 - 2011

Sweetdeal Breda van 13 oktober 2011

Bluestar Security & Services biedt de inwoners van de regio Breda een unieke kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de diensten van ons.

Deze aanbieding betreft:

Het zal je maar gebeuren… Ben je lekker een weekendje weg of op vakantie, wordt er ingebroken in je huis! Naast schade en hoge kosten loop je het risico dat er persoonlijke spullen weggehaald worden. Geen prettig idee natuurlijk. Wees het voor en stel je huis nu 2 maanden lang onder veilig toezicht van Bluestar Security & Services in Breda! 

De koude en donkere wintermaanden staan weer voor de deur. Helaas betekent dit in veel gevallen dat het aantal inbraken in woningen en gebouwen weer toeneemt. De komende maanden hoef jij je in ieder geval geen zorgen te maken dat er iemand jouw huis binnen probeert te dringen! Met deze superdeal zal Bluestar Security & Services jouw huis nauwlettend in de gaten houden. Met wel 52% korting betaal je hiervoor maar € 69,-!
 
Bluestar Security & Services brengt extra toezicht en controle rond je woning binnen betaalbaar handbereik zonder langdurige contracten en een ingewikkelde aanmelding. Wat kan je precies verwachten? De beveiliging van Bluestar Security & Services is niet mis. Minimaal 3x in de week zal er controle rond jouw huis plaatsvinden tussen 23:00 en 06:00, dit zal op verschillende avonden gebeuren. Tijdens deze controles wordt onder andere gelet op de volgende punten: 
 
Zijn alle ramen, deuren, poorten en garage(s) afgesloten?
Werkt de aanwezige, door jou aangebrachte buitenverlichting?
Zijn alle diefstal gevoelige goederen veilig opgeborgen?
 
Natuurlijk hoop je dat het overbodig is, maar mocht er toch iets aan de hand zijn dan grijpt Bluestar Security & Services direct in. Je ontvangt dan na iedere uitgevoerde controle een bewijs/rapport in je brievenbus met eventueel geconstateerde bijzonderheden.
 
Ken jij iemand die een tijdje van huis weg is of ga je er zelf even tussenuit? Beveilig je huis en ga zonder zorgen op vakantie! Boek deze superdeal en bespaar maar liefst 52%.
 
Neem telefonisch contact op met Bluestar Security & Services in Breda voor een afspraak.
 
Contactgegevens
Bluestar Security & Services
Gielis Beijsstraat 11
4813 EL   Breda                  Aanmelding geschiedt via Sweetdeal!
06-45 46 27 12
E: info@bluestar-security.nl
W: www.bluestar-security.nl


: