Bluestar Security bestaat 5 jaar

01 - 10 - 2014

In oktober 2009 ontving Bluestar Security haar vergunning van het Ministerie van Veiligheid en Justitie voor het mogen uitvoeren van beveiligingswerkzaamheden. Dit is deze maand oktober nu vijf jaar geleden!

Tijdens de jaarwisseling van 2009/2010 werden de eerste opdrachten uitgevoerd. En aan de stroom opdrachten is daarna tot de dag van vandaag geen einde meer aan gekomen; sterker nog, in al die jaren maken wij een rustige en bewust zeer gecontroleerde groei door.

Personele ontwikkelingen
Vanaf de start is gewerkt aan de opbouw van een beveiligingsteam dat past bij de aard van de opdrachten die wij uitvoeren. We hebben bovengemiddeld aandacht voor de door de opdrachtgever en onszelf gewenste uitstraling van ons beveiligingsteam: betrouwbaar, benaderbaar, vriendelijk, communicatief sterk, gastheerschap en standvastig. Ondertussen is ons beveiligingsteam gegroeid naar rond de dertig beveiligers en zal ook de komende tijd hierin een een groei zichtbaar zijn en blijven.

Een "petje af" voor ons beveiligingsteam is op deze plek dan ook meer dan op zijn plaats, CHAPEAU!

Opdrachtgevers
Ook onze opdrachtgevers verdienen een pluim. Het is mooi om te zien dat wij altijd snel integraal onderdeel worden van een opdracht/evenement. Onze inzet en dienstverlening wordt gewaardeerd. Ook mag best gezegd worden dat er door onze opdrachtgevers goed voor ons gezorgd wordt. Zo zetten alle partijen een stapje extra en wordt 1+1=3 !

Vooruitblik
De komende jaren zullen een aantal speerpunten hebben:
- Verder versterken lokale positie en naamsbekendheid;
- Ontwikkelen van nieuwe vormen van dienstverlening;
- Landelijk tot een van de best opgeleide beveiligingsteams behoren.
- Versterken samenwerking met (veiligheids)partners

Wij kijken enorm uit naar alle leuke, interessante en nieuwe uitdagingen samen met onze opdrachtgevers, partners en medewerkers. Tot snel!