PERSBERICHT V factor Vrouw verkiezing

09 - 12 - 2014

Roosendaalse Estrella Perez van het Bredase & Brabantse Beveiligingsbedrijf Bluestar Security wint landelijke V-factor Vrouw verkiezing
 
Breda, 9 december 2014.
 
BREDA – in oktober 2014 hebben 25 vrouwelijke beveiligers uit geheel Nederland en afkomstig van een grote verscheidenheid aan beveiligingsbedrijven meegedaan aan de V-Factor Vrouw verkiezing, onderdeel van de Campagne “Veiligheid raakt iedereen” en een initiatief van sociale partners .
 
Bluestar Security is trots om mee te kunnen delen dan Estrella Perez, behorende tot het gastvrije beveiligingsteam van Bluestar verkozen is tot de landelijke winnares!
 
Oordeel Vakjury
Volgens de vakjury heeft Estrella een voorbeeldfunctie in het combineren van gastvrijheid en veiligheid en is zij een echte ambassadeur voor het vak. De V-factor wil het rolmodel laten zien: beveiligers die actief inspelen op hun omgeving, communicatief zijn en vertrouwen opwekken. Dit herkent de jury ook sterk in de andere finalisten Nance Tobi en Bianca de Boer (Trigion) en Yvette Huster en Kelly Riphagen (I-sec)
 
De jury van de V-factor bestaat uit Stephan Kapma (coach / trainer), Sil Eskes (beveiliger, finalist V-factor 2013), Fred Panneman (beveiliger en lid Comité van Aanbeveling Veiligheid raakt iedereen), Duco Hoep (secretaris SOBB) en Rob Hamberg (Beveiliging Nieuws).
 
Imagodragers Marianna Clarijs, woordvoerder van de campagne Veiligheid raakt iedereen: “Omdat de beveiligers de imagodragers van elke dag zijn, organiseren wij de V-factor verkiezing. We zijn trots op alle vijf de finalisten die tot in hun tenen gemotiveerd zijn om elke dag als professionals het vak een goede dienst te bewijzen”. De winnaar is gekozen aan de hand van stemmen op Facebook (bijna 2700 stemmen) en het oordeel van de vakjury.
 
Prijsuitreiking
Woensdag 10 december van 15:00 tot 17:00 uur zal Estrella Perez uit handen van Marianne Clarijs, campagnewoordvoerster, en een van de juryleden een oorkonde en prijs in ontvangst mogen nemen.
 
Belangstellenden en pers zijn van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. De Prijsuitreiking zal plaatsvinden bij d’n Heilige Antonius, St. Janstraat 5a te Breda (centrum).