Betaguard tekent overeenkomst met CBO

12 - 09 - 2013

Naast het feit dat Bluestar Security is aangesloten bij het CBO is de eigenaar van Bluestar, Menno van Geelen al vanaf het begin betrokken als een van de twee initiatiefnemers en later (en nog steeds) als bestuurslid van het CBO.

Trots zijn we dan ook dat Betaguard de toegevoegde waarde ziet van het CBO en de daarbij aangesloten kwalitatief goede regionaal georienteerde beveiligingsbedrijven.

PERSBERICHT - Op 10 september 2013 heeft Betaguard BV en CBO (Centraal Beveiligingsorgaan) een samenwerkingsovereenkomst getekend m.b.t. de dienstverlening voor de alarmopvolging.

Centraal Beveiligings Orgaan (CBO):
 
Het CBO (Centraal Beveiligingsorgaan) is een krachtenbundeling van beveiligingsbedrijven die regionaal of op specialisatie uitblinken in hun diensten. Bundeling van deze dienstverlening resulteert in een landelijke dekking voor alle voorkomende beveiligingswerkzaamheden met bedrijven waar korte lijnen en persoonlijke betrokkenheid eerder regel dan uitzondering zijn.


Johan Starreveld (betaguard, links) en Peter van de Brink (voorzitter CBO, rechts)

Betaguard BV:
 
Betaguard is marktleider op het gebied van tijdelijke totaal beveiliging. Betaguard verhuurt, installeert en beheert beveiligingssystemen, data-/telefonie installaties, (intelligente camerasystemen (stand-alone), toegangscontrolesystemen, mobiele slagbomen, ID Scan.
Met dit flexibele totaalpakket biedt Betaguard u alles om u op het gebied van tijdelijke totaal beveiliging volledig te ontzorgen. Als specialist en marktleider op ons terrein denken we mee met onze opdrachtgevers. Dit om risico’s van te voren te signaleren, waardoor we perfect kunnen inspelen op de specifieke situatie van de te beveiligingen locatie. 

Meer informatie vindt u op.

 
 Betaguard                             Centraal Beveiligings Orgaan