Bluestar deelnemer aan De Rijsttafel

03 - 04 - 2012

De eerste Rijsttafel was een feit met een hele mooie uitkomst.

Vrijdag 23 maart werden alle deelnemers, waaronder Bluestar Security & Services vanaf 18:00 warm welkom geheten in Cultureel Poppodium de Kroepoekfabriek.om deel te nemen aan de eerste Rijsttafel, het zakelijke netwerk van het poppodium.

Doel van de Rijsttafel
- Het betrekken van het regionale bedrijfsleven bij onze activiteiten waardoor succesvolle projecten kunnen blijven bestaan en nieuwe initiatieven en ideeën ontstaan
- Samen kansen grijpen op het gebied van netwerken en specifieke kennis uitwisselen
- Het vergroten van het culturele, educatieve, maatschappelijke en economische draagvlak van De Kroepoekfabriek en van de regio Waterweg

Naast het feit dat Bluestar bij dit podium de beveiliging verzorgt bij producties, hebben wij ook duidelijk oog voor talentontwikkeling, nieuwe initiatieven en het stevig wegzetten van de Kroepoekfabriek in Vlaardingen en omgeving.

In dit netwerk zitten naast Bluestar nog een leuk aantal betrokken ondernemers en bedrijven:
- Fundament Financiële Dienstverleners
- Timmermans Makelaars
- Kloet Onderhoud
- Peitsman Licht & Geluid
- Rabobank Schiedam-Vlaardingen
- Cateringservice De Culinair
- Brand, Broek en Erkens
- Voscon

Na een nek aan nek race hebben de leden van de Rijsttafel ervoor gekozen een flinke financiële bijdrage te geven voor de aanschaf van een busje. Enerzijds voor extra zichtbaarheid in het straatbeeld, anderzijds om bandjes de gelegenheid te geven met alle apparatuur en instrumenten in de regio op te kunnen treden door de bus voor deze bandjes beschikbaar te stellen.

Volgens Bluestar een prima keuze voor de besteding van het geld!