MPL tekent overeenkomst met CBO

30 - 08 - 2013

Naast het feit dat Bluestar Security is aangesloten bij het CBO is de eigenaar van Bluestar, Menno van Geelen al vanaf het begin betrokken als een van de initiatiefnemers en later (en nog steeds) als bestuurslid van het CBO.

Trots zijn we dan ook dat MPL de toegevoegde waarde ziet van het CBO en de daarbij aangesloten kwalitatief goede regionaal georienteerde beveiligingsbedrijven.

Persbericht - CBO en MPL Alarm & Communicatie Centrale BVOp 30 augustus heeft de MPL Alarm & Communicatie Centrale BV en CBO(Centraal Beveiligings Orgaan) een samenwerkingsovereenkomst getekend m.b.t. de dienstverlening van de Alarm & Communicatie Centrale van MPL.

Centraal Beveiligings Orgaan(CBO)
Het CBO (Centraal Beveiligings Orgaan) is een krachtenbundeling van beveiligingsbedrijven die regionaal of op specialisatie uitblinken in hun diensten. Bundeling van deze dienstverlening resulteert in een landelijke dekking voor alle voorkomende beveiligingswerkzaamheden met bedrijven waar korte lijnen en persoonlijke betrokkenheid eerder regel dan uitzondering zijn.

MPL Alarm & Communicatie Centrale BV
De MPL Alarm & Communicatie Centrale is een Particuliere Alarmcentrale,door het Ministerie van Justitie toegelaten onder nummer PAC 115 en gecertificeerd door het Kiwa NCP. Onze medewerkers, onze de alarmprocedures en onze huisvesting voldoen aan de strengste wettelijke eisen. De MPL Alarm & Communicatie Centrale is de meest geavanceerde en modernste Particuliere Alarmcentrale van Nederland.